Imprimare

Culoarea materialelor dumneavoastra de prezentare sau claritatea liniilor planurilor pe care le realizati va reprezinta in fata clientilor dumneavoastra. Noi avem grija ca toate detaliile documentelor dumneavoastra sa fie imprimate impecabil.

In centrul nostru pot fi imprimate color sau alb-negru majoritatea formatelor materialelor de imprimare: A0, A1, A2, A3, A4, A5. Sistemele de imprimare Canon si Océ, de care dispunem, accepta o mare varietate de suporturi de imprimare (hartie normala, film antistatic, hartie colorata, hartie reciclata, standard paper, draft paper, premium grade paper), oferindu-va astfel posibilitatea alegerii intre multiple materiale.

Imprimarea documentelor dumneavoastra este realizata cu echipamente reprografice profesionale, inalt productive. Performantele acestora ne permit sa imprimam lucrari de mari dimensiuni, garantandu-va totodata un timp redus de executie.

Va sprijinim dorinta de a economisi timp si de aceea va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de trimitere a fisierelor: e-mail, ftp, CD, etc.